cykeltoj4u blog

ساخت وبلاگ

Tim Van Berkel, en triathlete klædt i en Ginat Billigt Cykeltøj, har med succes indført i Ironman Asia Pacific Championships podiet gennem sin utrættelige indsats i Cais, Australien. Samtidig sikrer dette også, at han vil modtage billetter til Ironman World Championships på KONA i Hawaii i oktober.

Van Berkel rider Trinity Advanced Pro, de første otte minutter efter 180KM cykel løb. For den australske spiller i Ginat Nationale Mesterskaber Cykeltøj er denne sæson præstation fremragende, han kan være på podiet i nøglespillet.

 

"Det er tredje gang at være på podiet i anden omgang," sagde Van Berkel. "Jeg er meget glad for at være konsekvent. Jeg er stolt af min egen runner-up, men jeg er meget ivrig efter at vinde i år. I fremtiden planlægger Van Berkel at tage en pause og derefter gå videre til resten af ​​sæsonen .

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 227 تاريخ : يکشنبه 21 مهر 1398 ساعت: 20:40

Bare en uge efter Giro d'Italia annoncerede Team Jumbo-Visma sin liste over Tour of France. Kaptajnens nummer én GC-driver Roglic valgte ikke at spille kontinuerligt, fraværende fra Tour of France-listen.

Årets liste over Team Jumbo-Visma Billigt Cykeltøj ledes af Groenewegen og Kruijswijk. Groenewegen vil igen slå Tour of France i sprintfasen. Han har været i Tour of France i to på hinanden følgende år, og kan han gøre endnu et gennembrud i år? Hvad angår holdets GC-mester, deltager Kruijswijk i Tour of France for fjerde gang i år. Kruijswijk sidste år opfriskede den bedste score af den enkelte Tour of France og vandt det femte sted i alt. I holdets Tour of France-serie er et andet show i Tour de France Cykeltrøje's debut Wout van Aert, den tidligere vejkrydsende verdensmester. Wout van Aert har været på podiet i år på både White Road og E3 Classic, og er i øjeblikket involveret i arrangementet i Gondola.

 

Komplet liste over Team Jumbo-Vismas Tour of France: Dylan Groenewegen, Steven Kruijswijk, Mike Teunissen, Amund Jansen, Tony Martin, George Bennett, Wout van Aert og Laurens De Plus.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 229 تاريخ : يکشنبه 14 مهر 1398 ساعت: 17:10

Selv om nyheden om spillerens overførsel skal meddeles efter Tour de France, vil familien efter årets udgang bekræfte, at Nibali vil bære Trek-Segafredo Billigt Cykeltøj næste sæson.

I år udløb Nibali-kontrakten. Oprindelig ønskede Bahrain-Merida-holdet at foy sig med Nibali, men på nuværende tidspunkt sluttede Trek-Segafredo-holdet til Nibali-konkurrencen. Selvom ifølge UCI-reglee, kan overdragelseskontrakten kun underskrives den 1. august, men ejeren af ​​Trek-Segafredo Massimo Zanetti bekræftede overførslen af ​​Nibali, da han blev interviewet af La Gazzetta Dello Sport.

 

Den vigtigste grund til, at Trek-Segafredo kan lade Nibali tage Bahrain-Merida Bahrain-Merida Cykeltrøje ud, er, at de kan give Nibali en længerevarende kontrakt. Bahrain-Merida er en 35-årig i slutningen af ​​året, men er kun villig til at forlænge Nibalis 1-årige kontrakt, men Massimoo Zanetti er villig til at give Nibali en længerevarende kontrakt og opbygge et hold omkring Nibali. Hvad angår Nibali, vil holdet bringe en stor sejr til holdet, eller vil det blive en veteran, som går på pension i holdet? Vi vil vente og se.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 198 تاريخ : جمعه 12 مهر 1398 ساعت: 22:14

Den 26-årige Carapaz er den nye stjee i år. Før det forventede ingen, at den unge mand fra Ecuador ville bære en lyserød Billigt Cykeltøj. Carapaz gjorde en fantastisk endelige sejr i de sidste 600 meter i fjerde etape. . Efter slutningen af ​​det trettende stadium havde Carapaz skød til holdsponsoree for at bede om en pink bil. En dag efter det fjortende stadium satte Carapaz på en efterlængt lyserød Giro d`Italia Cykeltrøje og satte dette Den rosa herlighed bragte den sidste dag i ringen.

Roglic gik helt ud, men han brugte meget energi på bjergetrinnet i de sidste par dage. Selvom han ikke klarede sig godt i sidste etape, vandt han også tredjepladsen i den samlede score. Carapaz kom til målstregen om 23 minutter og 19 sekunder og blev den første driver til at vinde ringen i Ecuadors historie. Carapaz briste ind i tårer i Arena of Verona, og Ecuadors flag fløj rundt om scenen. Familien Carapaz kom også til scene for at dele glæden ved sejr med ham.

 

Haga vandt Grand Touament for første gang, Campenaerts vandt runner-up igen, og De Gendt vandt den tredje. Ringets 102 års jubilæum sluttede, Carapaz samlede score først, i Arena di Verona højt løftede den endeløse kop, Nibali second, Roglic tredje. Lopez tog den bedste unge førers hvid skjorte hjem. MoviStar-holdet er blevet det bedste hold i år.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 253 تاريخ : شنبه 6 مهر 1398 ساعت: 21:19

El 29 de mayo de 2019, se completó la decimoséptima etapa del Tour. El Peters AG2R, que llevaba un AG2R ropa de ciclismo, realizó un ataque decisivo al final del juego y ganó el campeonato por primera vez. El Grupo GC tuvo una conmoción en los últimos 2 kilómetros, y la diferencia de tiempo entre los pocos primeros cambió ligeramente.

La dificultad de la decimoséptima etapa ha descendido. Todo el recorrido es de 181 kilómetros. Los últimos 2/3 casi siempre están subiendo. El final de la montaña es más desafiante para esta etapa de tres estrellas.

 

Carapaz (Movistar) se vistió con un maillot Giro d'Italia rosa para saludar su 26 cumpleaños. Finalmente, cuando los pilotos de GC se estaban lastimando entre sí, Peters finalmente se abrió camino y ganó su primera victoria en su carrera, Chávez ganó el segundo. En este momento, el Grupo GC, López y Carapaz aceleraron, tratando de deshacerse de Nibali y otros, y Nibali estaba tratando de deshacerse de Roglic. Al final, Landa se convirtió en el primer piloto de GC, Carapaz y López llegaron al final en 12 segundos, y Nibali y Roglic cruzaron la línea, 17 minutos detrás de Carapaz.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 259 تاريخ : جمعه 5 مهر 1398 ساعت: 20:51

Den 29. maj 2019 blev den syttende fase af Touren afsluttet. Peters AG2R, iført en AG2R Billigt Cykeltøj, lavede et afgørende angreb i slutningen af ​​spillet og vandt mesterskabet for første gang. GC-Gruppen havde en storm i de sidste 2 kilometer, og tidsforskellen mellem de øverste få ændret sig lidt.

Vanskeligheden af ​​det syttende stadium er faldet. Hele turen er 181 kilometer. De sidste 2/3 er næsten altid klatring. Bjergets ende er mere udfordrende for denne tre-stjeede scene.

 

Carapaz (Movistar) klædt i en lyserød Giro d`Italia Cykeltrøje for at hilse på hans 26 års fødselsdag. Endelig, da GC-bilistee var ondt i hinanden, brød Peters endelig igennem og vandt sin første karriere sejr, Chavez vandt anden. På dette tidspunkt accelererede GC-gruppen, Lopez og Carapaz, forsøger at slippe af med Nibali og andre, og Nibali forsøgte at slippe af med Roglic. I sidste ende blev Landa den første GC-chauffør, Carapaz og Lopez nåede slutningen om 12 sekunder, og Nibali og Roglic krydsede linjen, 17 minutter bag Carapaz.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 207 تاريخ : جمعه 5 مهر 1398 ساعت: 20:43

Den 26. maj 2019 var den femtende fase af Giro d'Italia over. Cataldo, iført en Astana Billigt Cykeltøj, vandt scenen. Efter tre på hinanden følgende højhøjttalstrin synes det femtende trin at være meget lettere, men de tre store klatrer før målstregen og 232 kilometer kørslen gør stadig scenen til fire stjeer, der slutter på dette stadium. Chaufføree indleder en anden hviledag.

 

Ikke overraskende, Carapaz (Movistar) vil bringe den lyserøde Giro d`Italia Cykeltrøje til den tredje uge, mod den lange tidsplan, den mobile stjeehold med den pink shirtdriver fortsætter med at lede. På downhill, Roglic, der rider en holdkammerat vogn, faldt næsten ud af banen. I de sidste 1 km fangede Carapaz, Yates Simon og Carthy Hugh op med Nibali, og de konkurrerede om tredjepladsen. Minute sekunder belønning. Til sidst blev hele scenen sprintet i Cataldo sprinten for at vinde scenen. Efter afslutningen af ​​scenen tabte Roglic 40 sekunder, den samlede score var 48 sekunder bag Carapaz, og kun Nibali blev efterladt. 1 minuts afstand.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 187 تاريخ : پنجشنبه 4 مهر 1398 ساعت: 21:22

Den 25. maj 2019 blev den fjortende fase af Giro d'Italia afsluttet. Carapaz, der havde på sig MOVISTAR Billigt Cykeltøj, lancerede et angreb på den endelige klatre og vandt scenemesteren med en lyserød Giro d`Italia Cykeltrøje. GC-kampen blev mere og mere spændende. Mobile Star-holdet har bragt en bølge af spændende forbrydelser og er i øjeblikket det bedste hold i verden. Polancen (UAE) mistede sin pink shirt denne gang. Roglic (Jumbo Visma) rangerede andet, 2 minutter og 25 sekunder bagved.

 

Efter slutningen af scenen scorede Carapaz topscoren og førte Roglic med en lille fordel. Gabet mellem GC-spillere er gradvist indsnævret, og kampen bliver mere intens. Roglic og Nibali markerer hinanden i spillet, så de ikke jager andre. Lopez vendte tilbage til toppen af de bedste unge spillere.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 243 تاريخ : چهارشنبه 3 مهر 1398 ساعت: 21:01

Den 19. maj 2019 var den niende etape af Giro d'Italia forbi. Roglic, der var iført Team Jumbo Wismar Billigt Cykeltøj, fungerede godt og besejrede timekeeper Campenaerts (LOTTO SOUDAL), vandt igen det individuelle tidsrum, den samlede score blev placeret andenpladsen. Den niende etape har en fire-stjeet vanskelighed og er en 34,8 kilometer personlig tidsplan. Første halvleg er en mild op ad bakke og anden halvdel stiger pludselig, som tester hver chaufførs personlige timing og klatreevne. Tidspunktet er fastsat til 11,7 og 22,2 km.

 

Det solrige vejr varede ikke længe efter starten af ​​spillet. Det regnede midt i løbet. Regnen blev større og vejen blev våd. Endelig afsluttede Conti spillet i 55 minutter og 26 sekunder i hældningsregn. Roglic vandt det niende stadium, og Conti fortsatte med at holde den lyserøde Giro d`Italia Cykeltrøje. Efter slutningen af ​​scenen steg Roglics samlede score til andenpladsen, 1 minut 50 sekunder bag Conti, Conti fra Rom bringer den lyserøde skjorte til den anden uge af ringen, men hvor længe kan Conte bære den rosa skjorte, hvordan opfølgningskonkurrencen vil udvikle sig, vi vil vente og se.

cykeltoj4u blog...
ما را در سایت cykeltoj4u blog دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : xvzvv cykeltoj4u بازدید : 225 تاريخ : دوشنبه 1 مهر 1398 ساعت: 21:04